Ζητείται ασκούμενος/η δικηγόρος

Η ΣΟΛ Crowe είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα και από τις μεγαλύτερες εθνικές εταιρείες Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών στην Ευρώπη.

Συνδυάζει την εμπειρία 60 ετών λειτουργίας με την τεχνογνωσία της Crowe Global, ενός από τα 10 κορυφαία Λογιστικά Δίκτυα διεθνώς και διαθέτει περίπου 600 εξειδικευμένους συνεργάτες, σε 7 σημεία στην Ελλάδα.

Η Crowe Global δραστηριοποιείται σε 130 χώρες και απαρτίζεται από περισσότερες από 200 ανεξάρτητες εταιρείες Λογιστικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι οποίες ξεχωρίζουν για τη
δέσμευσή τους στην παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας.
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των εργασιών της, η ΣΟΛ Crowe επιθυμεί να προσλάβει, στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών, Ασκούμενο/η Δικηγόρο.

Ο/Η κατάλληλος υποψήφιος θα έχει:
Πτυχίο Νομικής
Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
Μεγάλη εξοικείωση με τη χρήση Η/Υ και κυρίως με το MS Office
Άριστη προφορική και γραπτή επικοινωνία
Ομαδικό πνεύμα

Για εμάς, στη ΣΟΛ Crowe, oι άνθρωποί μας είναι ιδιαίτερα σημαντικοί.
Οι ελεγκτές, οι σύμβουλοι και το προσωπικό υποστήριξης είναι το κλειδί για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ενθαρρύνουμε την ανάληψη ευθύνης, την εξέλιξη σταδιοδρομίας και την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων.

Κοντά μας θα βρείτε την τεχνογνωσία, τους πόρους και πάνω απ’ όλα τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία μιας ικανοποιητικής σταδιοδρομίας σε μια εταιρεία που εκτιμά πραγματικά τους
ανθρώπους της.

Η διαχείριση των Βιογραφικών Σημειωμάτων θα γίνει με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα που περιέχονται σε αυτά.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας μας ( https://solcrowe.gr/job/trainee-lawyer/).

Σημειώνεται ότι το ωράριο της θέσης είναι 09:00 – 17:00 και η αμοιβή αντιστοιχεί σε €600,00 καθαρά
πλέον ασφαλιστικών εισφορών καθώς και κάρτας μετακίνησης απεριορίστων διαδρομών για τα ΜΜΜ.

Κατηγορία: Ασκούμενοι Δικηγόροι