Παροχή βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Π.Ε. Καρδίτσας

Το ΔΣ της ΕΑΝΔΑ ανταποκρινόμενο στο αίτημα μελών της Ένωσης, συναδέλφων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και συναδέλφων του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας, αποφάσισε ομόφωνα ν’ αναλάβει πρωτοβουλία για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας , η οποία επλήγη από την κακοκαιρία “Ιανός” με αποτέλεσμα να έχουν υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή κατοικίες και περιουσίες εκατοντάδων ανθρώπων οι οποίοι στερούνται στέγης, ενώ μέχρι και σήμερα υπάρχουν ολόκληρα χωριά  αποκλεισμένα με εκατοντάδες κατοίκους.

Κατόπιν επικοινωνίας μας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας ενημερωθήκαμε πως υπάρχει άμεση ανάγκη για είδη πρώτης ανάγκης όπως: νερά, μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ, λάδι, ζάχαρη, αλάτι, ντοματοπελτέ, δημητριακά κλπ. και για πετσέτες, κλινοσκεπάσματα, είδη καθαρισμού και είδη προσωπικής υγιεινής

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συνδράμουν, από αύριο Πέμπτη 24/9/2020 έως την Παρασκευή 2/10/2020 μπορούν να φέρουν όποια από τα παραπάνω είδη επιθυμούν καθημερινά στον 1ο όροφο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στο γραφείο των επιμελητών-αρχείο, κατά τις ώρες 08:30-15.00 .

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα τα αποστείλουμε, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για να μοιραστούν από τους αρμόδιους φορείς στους πληγέντες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΑΝΔΑ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ